Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прийняття в експлуатацію нежитлових будівель, інженерних споруд та потужностей у Харківській області за січень–вересень 2013 року

Згідно зі статистичною звітністю про реалізацію дозвільних документів на виконання будівельних робіт у січні–вересні 2013р. було прийнято в дію 95 нежитлових будівель. Частка вартості прийнятих в дію нежитлових будівель та інженерних споруд у загальному обсязі основних фондів введених по області об’єктів дорівнює 42,6% (546,5 млн.грн.).
За січень–вересень п.р. прийнято в експлуатацію ряд виробничих потужностей, серед яких цехи: з виробництва поліетилену у первинних формах – потужністю 2,0 тис.т; з виробництва гліцерину – потужністю 3,8 т; з виробництва фріти – потужністю 18,3 тис.т; з виробництва ковбаси – потужністю 2,0 тис.т; з переробки олійних культур – потужністю 25,0 тис.т; з оброблення молока – потужністю 300,0 т та інші.
Також, за січень–вересень 2013р. завершено будівництво та реконструкцію й прийнято в експлуатацію ряд виробничих об’єктів і потужностей, серед яких: 2 газові свердловини з експлуатаційного буріння; 2 артсвердловини (1 за рахунок коштів державного бюджету); місцеві трубопроводи для транспортування газу протяжністю 44,78 км (6,36 км за рахунок коштів державного бюджету); колектор каналізаційний потужністю 0,24 тис.м3 стічних вод за добу та очисні споруди потужністю 0,08 тис.м3 стічних вод за добу; за рахунок коштів державного бюджету водопровід протяжністю 1,8 км.
Завершено будівництво автомобільної дороги за кошти державного бюджету протяжністю 1,17 км.
Реконструйовано трамвайні колії протяжністю 0,85 км та тролейбусні лінії – 1,18 км.

Заступник начальника Головного управління статистики
у Харківській області М.О.Тур