Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Про роботу промисловості Харківської області у січні – вересні 2013 року

У січні–вересні 2013р. індекс промислової продукції в Харківській області порівняно січнем–вереснем попереднього року становив 94,7%. У добувній промисловості і розробленні кар’єрів обсяг продукції збільшився на 1,2%, у переробній промисловості та постачанні електроенергії, газу, пари, кондиційованого повітря – скоротився на 6,8% та 1,3% відповідно.
Більше, ніж за дев’ять місяців 2012р., випущено продукції у виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності (на 7,8%) та машинобудуванні, крім ремонту і монтажу машин і устатковання (на 1,2%).
У виробництві харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів індекс промислової продукції становив 86%, металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів (крім машин та устатковання) – 90,6%, виробництві коксу та продуктів нафтоперероблення – 91,5%, виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – 95,4%, текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – 97,3%, виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів – 97,9%.

 


Начальник Головного управління
статистики у Харківській області О.Г.Мамонтова