Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Про роботу промисловості Харківської області у січні–серпні 2013 року

У січні–серпні 2013р. індекс промислової продукції в Харківській області порівняно січнем–серпнем попереднього року становив 94,5%. У добувній промисловості і розробленні кар’єрів обсяг продукції збільшився на 0,1%, у переробній промисловості та постачанні електроенергії, газу, пари, кондиційованого повітря – скоротився на 6,6% та 3,1% відповідно.
Більше, ніж за вісім місяців 2012р., випущено продукції у виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності (на 8%), машинобудуванні, крім ремонту і монтажу машин і устатковання (на 1,6%), виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів (на 1,1%).
У виробництві харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів індекс промислової продукції становив 85,1%, виробництві коксу та продуктів нафтоперероблення – 91,2%, металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів (крім машин та устатковання) – 94,5%, виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – 95,8%, текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – 99,4%.

В.о. начальника Головного управління статистики у Харківській області О.М.Ракітіна