Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Про роботу промисловості Харківської області у січні–червні 2013 року

У січні–червні 2013р. індекс промислової продукції в Харківській області порівняно січнем–червнем попереднього року становив 94,6%. У добувній промисловості і розробленні кар’єрів обсяг продукції скоротився на 0,8%, переробній промисловості – на 5,6%, постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 7,6%.
Більше, ніж за січень–червень 2012р., випущено продукції у виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів (на 12,1%), виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності (на 7,6%), текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (на 7,1%), машинобудуванні, крім ремонту і монтажу машин і устатковання (на 5,5%).
У виробництві харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів індекс промислової продукції становив 83,2%, металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів (крім машин та устатковання) – 98,9%, виробництві коксу та продуктів нафтоперероблення – 96,3%, виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – 96,4%.

Начальник Головного управління статистики у Харківській області    О.Г.Мамонтова