Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Про роботу промисловості Харківської області у січні–травні 2013 року

У січні–травні 2013р. індекс промислової продукції в Харківській області порівняно січнем–травнем попереднього року становив 93,6%. У добувній промисловості і розробленні кар’єрів обсяг продукції скоротився на 1%, переробній промисловості – на 5,9%, постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 12,4%.
Більше, ніж за січень–травень 2012р., випущено продукції у текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (на 12,7%), виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів (на 12,3%), виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності (на 8%), машинобудуванні, крім ремонту і монтажу машин і устатковання (на 6,6%).
У виробництві харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів індекс промислової продукції становив 82,3%, металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів (крім машин та устатковання) – 95,4%, виробництві коксу та продуктів нафтоперероблення – 95,7%, виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – 97,4%.

Заступник начальника  Головного управління    І.Г.Наумов