Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прийняття в експлуатацію нежитлових будівель, інженерних споруд та потужностей у Харківській області за січень–березень 2013 року

Згідно зі статистичною звітністю про реалізацію дозвільних документів на виконання будівельних робіт у січні–березні 2013р. було прийнято в дію 37 нежитлових будівель промислових та будівель для надання послуг населенню. Частка вартості прийнятих в дію нежитлових будівель, інженерних споруд та потужностей у загальному обсязі основних фондів введених по області об’єктів дорівнювала 57,9% (282,9 млн.грн.).
За січень–березень п.р. прийнято в експлуатацію ряд виробничих потужностей, серед яких цехи: з виробництва поліетилену у первинних формах – потужністю 2,0 тис.т; з виробництва глицирину – потужністю 3,8 т; з виробництва склопластикових труб – потужністю 2,0 т; з виробництва фріти – потужністю 18,3 тис.т; з виробництва металевих конструкцій – потужністю 1,0 т; з виробництва напівпровідникових матеріалів – потужністю 0,9 т; зі збірки шліфувально–полірувальних машин – потужністю 50 шт та інші.
Також, за січень–березень 2013р. завершено будівництво та реконструкцію й прийнято в експлуатацію ряд виробничих об’єктів і потужностей, серед яких: 2 газові свердловини з експлуатаційного буріння; артсвердловина – за рахунок коштів державного бюджету; місцеві трубопроводи для транспортування газу протяжністю 10,30 км (за рахунок коштів державного бюджету – 6,36 км); колектор каналізаційний потужністю 0,24 тис.м3 стічних вод за добу та очисні споруди потужністю 0,08 тис.м3 стічних вод за добу.
Крім цього, прийняті в експлуатацію кафе на 320 посадочних місць та стадіон на 4924 місць. Реконструйовано: трамвайні колії протяжністю – 0,85 км та контактна мережа тролейбусних ліній протяжністю – 1,18 км.

Заступник начальника Головного управління статистики у Харківській області      М.О.Тур