Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про проведення змагань з боксу за програмою ХVІІ Спартакіади серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації

З 15 по 18 квітня 2010 року в спортивному комплексі "Харківський енергетик" (смт. Солоницівка, вул. Пушкінська, 5а) відбулися змагання з боксу за програмою ХVІІ Спартакіади серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, присвячені 65-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
Керівництво по проведенню боксерського турніру здійснювало Харківське обласне управління з фізичного виховання та спорту разом з Харківською обласною федерацією боксу.
Очолював змагання головний суддя, суддя міжнародної категорії АІБА, майстер спорту України Володченко Олександр Анатолійович.
Вищезазначені змагання пройшли на високому організаційному рівні в кращому залі, в яких взяли участь 180 боксерів з 14 вищих навчальних закладів Харківської області, з них: 2 майстри спорту міжнародного класу, 12 майстрів спорту України.
Під час змагань була сформована жіноча команда області для участі в Чемпіонаті України, який відбудеться з 02 травня цього року в м. Ковелі.
В командній першості серед ВНЗ місця розподілились наступним чином:
1 місце – Харківська державна академія фізичної культури
2 місце – Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди
3 місце – Національний аерокосмічний університет "ХАІ".
Переможці і призери змагань нагороджені дипломами та кубками обласного управління з фізичного виховання та спорту.
Вітаємо спортсменів, тренерів і ректорів вищих навчальних закладів з успішним виступом в обласній Спартакіаді. Бажаємо подальших успіхів у навчанні та спорті.