Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

"Ніч музеїв" прес-реліз Управління культури і туризму Харківської облдержадміністрації

У «Ніч музеїв», яка відбудеться цього року в Харкові з 19 на 20 травня, обласний центр культури і мистецтва пропонує насичену програму з 19.00 до 24.00. Крім виставок в будівлі на вул. Пушкінській, 62 та в галереї «Мистецтво Слобожанщини» харків'яни також зможуть побачити фаєр-шоу, вистави, відеоінсталяцію, відвідати концерти та майстер-класи з різних видів танців.
У будівлі обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва
(вул. Пушкінська, 62) з 19.00 до 24.00 в рамках традиційного фольклорного фестивалю «Покуть» діятиме виставка творів народних художніх ремесел «Україні етнічна». Також у програмі вечора: автентичний спів, танці, етнічна інструментальна музика, майстер-класи з народних танців, ігрові програми від фольклорних колективів України та зарубіжжя.
У галереї «Мистецтво Слобожанщини» обласного центру культури і мистецтва (Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх) крім діючої виставки художника Сергія Новікова «Конструктивізм» передбачена така розважальна програма:
19:00 - Файер-шоу (перед входом в галерею).
19:10 - Музичний концерт у виконанні студентів Харківського національного університету мистецтв ім. І.П. Котляревського. Естрадна музика: вокал і фортепіано, струнний квартет.
20:00 - Файер-шоу (перед входом в галерею).
20:10 - Танцювальний майстер-клас від школи сучасного танцю La dance school.
21:00 - Файер-шоу (перед входом в галерею).
21:10 - «СУМНО-ВЕСЕЛА ІСТОРІЯ ЛІСОГО ЛЕВА». Вистава театру анімації у виконанні студентів Харківського національного університету мистецтв ім. І.П. Котляревського.
21:50 - Інтерактивна відеоінсталяція «ЗАДВЄРЬЄ: ЗМІСТОТВОРНІ ФОРМИ».
Проект Ольги Ситник (Маrа) і фотографа Анатолія Татаренка.
22:10 - ТЕАТР світложивопису Харківського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості.
23:00 - Файер-шоу (перед входом в галерею).
23:10 - «СУМНО-ВЕСЕЛА ІСТОРІЯ ЛІСОГО ЛЕВА». Вистава театру анімації у виконанні студентів Харківського національного університету мистецтв ім. І.П. Котляревського.
23:45 - Інтерактивна відеоінсталяція «ЗАДВЄРЬЄ: ЗМІСТОТВОРНІ ФОРМИ».
Проект Ольги Ситник (Маrа) і фотографа Анатолія Татаренка.

Галерея «Мистецтво Слобожанщини», адреса: Держпром, 4 під'їзд, 1 поверх (вхід з боку площі Свободи), тел.: (057) 717-10-40 e-mail: oblgallerymc@gmail.com

Обласний центр культури та мистецтва, адреса: вул. Пушкінська, 62,  тел. 700-26-62.

Детальніше про подію: gallery.kharkov.ua; cultura.kh.ua