Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прес-реліз за результатами участі делегації Харківської області у міжрегіональному 10-му ювілейному універсальному оптово-роздрібному ярмарку «Курський Коренський ярмарок – 2010»

5 червня 2010 року офіційна делегація Харківської області на чолі з заступником голови обласної державної адміністрації Ю.А. Сапроновим, за участю делегацій та голів Богодухівського, Дергачівського, Золочівського та Чугуївського районів Харківської області, керівників 14-ти провідних підприємств області взяли участь у 10-му ювілейному міжрегіональному універсальному оптово-роздрібному ярмарку «Курський Коренський Ярмарок - 2010».
Ю.А. Сапронов взяв участь в урочистому відкритті ярмарку. У своєму вітальному слові він наголосив на важливості зміцнення братніх відносин між регіонами України та Росії, підтримці зусиль Президентів і Урядів України та Росії направлених на відновлення взаємовигідної співпраці між двома країнами.
В рамках ярмарку було проведено презентацію експортного та інноваційно-інвестиційного потенціалу Харківської області, представлені інвестиційні проекти та експоновано на стендах пропозиції 14-ти підприємств харчової та переробної промисловості Харківської області, зокрема «Харківський завод шампанських вин», ТМ «Весна», ТОВ «Салтівський м'ясокомбінат», ТОВ «Пакс».
Крім того, були підписані Протоколи про встановлення побратимських зв'язків між Чугуївською районною державною адміністрацією Харківської області (Україна) та Адміністраціями Льговського та Горшеченського районів Курської області (Російська Федерація) про співробітництво у торговельно-економічній, науково-технічній та гуманітарно-культурній сферах.
За результатами ККЯ експозиція Харківської обласної державної адміністрації була нагороджена вищою нагородою – Дипломом лауреата в номінації «Виставкова діяльність - краща експозиція», крім цього в номінації «Найкраща експозиція районів-побратимів» дипломом нагороджено Золочівський район Харківської області і Обоянський район Курської області, також вручено Подяку губернатора Курської області О.М. Михайлова за участь у ярмарку Харківській торгово-промисловій палаті.
 


В.о. начальника
Головного управління
зовнішньоекономічних зв'язків
та європейської інтеграції
облдержадміністрації І.Ю. Матюшенко