Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

План організаційно – практичних заходів Харківського обласного відділення Національного олімпійського комітету України 2012 рік

№ з/п
Заходи
Термін проведення
Кошторис
1
Дольова участь у проведенні Всеукраїнських змагань «Ігри чемпіонів-2012», присвячених Олімпійським іграм 2012 р. у Лондоні
 
 
Січень 2012р.
 
 
До 3 тис.грн.
2
Дольова участь у проведенні відкритих Всеукраїнських змагань зі стрільби з лука на Кубок олімпійського чемпіона Віктора Рубана (XXIX Олімпійські ігри, Пекін, Китай, 2008)
 
 
 
13-16 січня 2012р.
 
 
 
До 3 тис.грн.
3
Підписання угод з підприємствами і організаціями щодо фінансової підтримки ХОВ НОК України для проведення спортивно-масових та спортивно-культурних заходів
 
 
Січень-березень 2012р.
 
4
Дольова участь в організації і проведенні малих Олімпійських ігор «Діти Харкова» та «Олімпійське лелеченя»
 
Січень – травень 2012р.
 
До 8 тис.грн.
5
Порушення клопотання перед міською радою про створення «Алеї Олімпійської слави Слобожанщини» в саду ім. Т.Г. Шевченка або на стадіоні «Динамо»
 
 
Квітень 2012р.
 
6
Проведення заходів «Олімпійський день бігу» у співпраці з органами виконавчої влади та їх управліннями і відділами, регіональними підрозділами «Спорт для всіх», «Інваспорт», в межах «Олімпійського тижня»:
- парк кльтури і відпочинку ім. М.Горького;
- у вищих навчальних закладах, загальноосвітніх школах, спортивних училищах та дитячо-юнацьких спортивних школах;
- в районних центрах, містах і селищах Харківської області.
 
 
 
 
Травень-червень 2012 р.
 
 
 
 
До 15 тис.грн
7
Дольова участь у проведенні масових легкоатлетичних пробігів «Слобожанська олімпійська миля».
 
Серпень 2012р.
 
До 2 тис.грн.
8
Дольова участь у підготовці і проведенні 11 Міжнародного забігу «Бег ради жизни» Спортивно-реабілітаційний клуб інвалідів «Ахіллес Трек Харків»
 
Вересень 2012р., стадіон «Динамо»
 
3 тис.грн.
9
Урочисті заходи, присвячені 12-річчю створення ХОВ НОК України (в рамках проведення «Всеукраїнського олімпійського урок »).
Нагородження відзнаками НОК України, Почесними грамотами та цінними подарунками видатних спортсменів та тренерів Харкіщини, концертна програма.
Видання буклету про історію олімпійського руху на Харківщині.
 
 
 
 
 
Вересень 2012р.
 
 
 
 
 
До 28 тис.грн.
10
Дольова участь у підготовці і проведенні IV Кубку Союзу велосипедистів серед ветеранів на треку. Турнір пам'яті чемпіона XX Олімпійських ігор (Мюнхен, Німеччина, 1972 р.) Ігоря Целовальнікова та заслуженого майстра спорту України Ігоря Числова.
 
 
 
Вересень 2012р., велотрек «Динамо»
 
 
 
До 3 тис.грн.
11
Проведення cемінару для вчителів з фізичної культури навчальних закладів.
Вересень 2012 р.
За окремим кошторисом
12
Проведення спільних заходів «Подарунки дітям» з компанією МТС «День Святого Миколая», Люботинський,Богодухівський, Сахновщинський дитячі будинки.
 
 
Жовтень 2012р.
 
 
До 5 тис.грн.
13
Дольова участь у проведенні відкритого Міжнарожного турніру пам’яті заслуженого майстра спорту СРСР, олімпійського чемпіона Юрія Венгерського (26.10.1938-04.12.1998), (XVIII Олімпійські ігри, Токіо, Японія, 1964 р.)
27-29.10.2012
До 8 тис. грн.
14
Проведення ІІ асамблеї ХОВ НОК України
Листопад 2012р.
До 12 тис.грн.
15
Дольова участь у проведенні Міжнародного відкритого турніру з важкої атлетики пам’яті олімпійського чемпіона Ігоря Рибака (21 березня 1934 – 26 вересня 2005), (XVI Олімпійські ігри, Мелбурн, Австралія, 1956г.)
 
 
 
14-18 грудня 2012
 
 
 
До 6 тис.грн.
16
Дольова участь у проведенні баскетбольного турніру спільно з представниками регіонального відділення «Спеціальної Олімпіади України» та Федерацією баскетболу.
 
 
Грудень 2012р.
 
 
До 1,5 тис.грн.
17
Забезпечення дотримання принципів олімпізму на всіх етапах спортивної діяльності
 
Протягом року
 
 
18
Вжиття заходів щодо поширення інформації про здоровий спосіб життя серед всіх верств населення. Забезпечення пропаганди олімпізму в освітніх закладах всіх рівнів акредитації та форм власності щодо виховання підростаючого покоління на принципах олімпійського руху, ідеалах олімпізму.
 
 
 
 
Протягом року
 
19
Організація діяльності ХОВ НОК України виключно відповідно до Олімпійської хартії, збереження автономності та протистояння будь-якому тиску,включаючи тиск політичного, економічного та релігійного характеру, що може заважати НОК України дотримуватись положень Олімпійської хартії.
Протягом року
 
20
Дольова участь у цільовій благодійній допомозі харків’янам – кандидатам та членам збірних команд України та їх тренерам для підготовки та участі у чемпіонатах, кубках та першостях Світу, Європи з олімпійських видів спорту та кандидатам на участь у:
-Олімпійських іграх 2012 року у Лондоні
-Перших юнацьких (зимових) Олімпійських ігор у Інсбруці.
 
 
 
 
Згідно календаря проведення заходів
 
 
 
 
За окремим кошторисом
21
Продовження співпраці ХОВ НОК України з Головним управлінням освіти і науки та головним управлінням сім’ї, молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації, управлінням фізкультури і спорту Харківської міської ради, федераціями олімпійських видів спорту, спортивними товариствами.
 
 
 
 
Протягом року
 
22
Дольова участь у проведенні Х ювілейного Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Україна олімпійська» на краще висвітлення олімпійської та спортивної тематики в регіоні.
 
 
Протягом року
 
 
За окремим кошторисом
23
Прведення спільних заходів з фізкультурно-спортивними товариствами та обласними федераціями олімпійських видів спорту згідно з укладеними угодами.
 
Протягом року, згідно календаря проведення заходів
 
За окремим кошторисом
24
Надання методичної допомоги в проведенні заходів за олімпійською тематикою.
Протягом року
 
25
Надання методичної допомоги, спеціальної літератури та сувенірної продукції з олімпійською символікою вищим навчальним закладам та загальноосвітнім середнім школам, спортивним училищам та ДЮСШ у проведенні заходів з популяризації олімпійського руху на Харківщині.
 
 
 
 
 
Протягом року
 
 
 
 
 
До 3 тис.грн.
26
Продовження роботи по створенню районних осередків та представництв ХОВ НОК України (в м. Красноград, м. Ізюм, м. Чугуїв, м. Куп’янськ, в Харківському та Дергачівському районах).
 
 
 
Протягом року
 
27
Дольова участь у благодійній допомозі щодо проведення Міжнародного відкритого турніру з водного поло пам’яті дворазового олімпійського чемпіона Олексія Баркалова (XX Олімпійські ігри , Мюнхен, Німеччина, 1972)
 
 
Згідно календаря 2012р.
 
 
До 5 тис.грн.
28
Сприяння виконанню Плану заходів щодо підготовки та участі спортсменів Харківщини у Юнацьких Олімпійських іграх 2012 року у м. Інсбург.
 
Протягом всього періоду
 
За окремим кошторисом
29
Сприяння збору інформації та надання необхідних матеріалів на засідання Організаційного комітету з підготовки та участі спортсменів Харківщини в Олімпійських, Юнацьких Олімпійських, Паралімпійських, Дефлімпійських іграх, Всесвітніх універсіадах, чемпіонатах світу та Європи.
 
 
 
Протягом всього періоду
 
30
Надання допомоги вищим навчальним закладам та загальноосвітнім школам, спортивним училищам та ДЮСШ у проведенні заходів з популяризації олімпійського руху.
 
 
Протягом року
 
31
Спільне з управліннями та відділами фізичної культури та спорту, соціального захисту вжиття заходів стосовно залучення ветеранів-олімпійців до розвитку ветеранського руху у сфері фізичної культури і спорту. Вивчення питання щодо розробки окремої програми соціального захисту спортсменів-олімпійців і членів національних збірних команд України, які закінчують активну діяльність у спорті вищих досягнень, у навчанні, працевлаштуванні та подальшій роботі у сфері фізичної культури і спорту.
 
 
 
 
 
 
Протягом року
 
32
Забезпечення оперативного висвітлення діяльності Харківського обласного відділення НОК України в засобах масової інформації. Підписання угод з засобами масової інформації щодо партнерської співпраці.
 
 
 
Протягом року
 
33
Продовження роботи щодо організації пресконференцій, брифінгів, зустрічей з представниками засобів масової інформації щодо актуальних питань олімпійського руху та діяльності ХОВ НОК України.
 
 
 
Протягом року
 
34
Дольова участь у благодійній допомозі щодо проведення обласних та місцевих спортивних заходів.
Згідно календаря проведення заходів
За окремим кошторисом
35
Дольова участь у підготовці матеріалів та відкритті музеїв, стендів, куточків олімпійської тематики в спортивних закладах, вищих навчальних закладах, загальноосвітніх школах.
 
 
Протягом 2012р.
 
 
До 15 тис.грн.
36
Проведення засідань виконкому ХОВ НОК України
Щоквартально
 
37
 
 
Шефство ХОВ НОК України над Куп’янським дитячим будинком для дітей-сиріт.
 
 
Протягом року
 
До 8 тис.грн.
 
 
38
Фінансова підтримка спортсменів-олімпійців Харківської області, які готуються на ХХХ Олімпійські ігри в м. Лондон.
Протягом року
 
За окремим кошторисом