Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Список нагородженых до Дня фізичної культури і спорту

1. Розпорядження ОДА
За вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури і спорту, сумлінну працю, високий професіоналізм і з нагоди 20-і річниці незалежності України.
Нагороджує:
- Мизюка Василя Андрійовича, вчителя фізичної культури Борівської загальноосвітньої школи №1 імені Героя Радянського союзу В. Колісника.
- Махновського Геннадія Абрамовича, тренера-викладача відділення бадмінтону комунального закладу «Школа вищої спортивної майстерності».
- Щеголькова Юрія Павловича, директора комунального закладу «Український Східний центр олімпійської підготовки із зимових видів спорту».

2. Розпорядження ОДА
«Про нагородження відзнаками обласної державної адміністрації».
За вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері фізичної культури і спорту, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня фізичної культури і спорту в Україні.
Нагородити Почесною грамотою обласної державної адміністрації:
- Данець Ольгу Вікторівну, старшого інструктора-методиста комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «ХТЗ» Харківської обласної ради».
- Катасонова Миколу Петровича, начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Дергачівської районної державної адміністрації.
- Олійник Зою Іванівну, начальника відділу молоді та спорту Золочівської районної державної адміністрації.
- Тимохіна Юрія Євгеновича, начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Зміївської районної державної адміністрації.
- Чудопала Сергія Миколайовича, заступника начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Куп’янської міської ради.
Висловити Подяку голови обласної державної адміністрації:
- Буряку Сергію Івановичу, начальнику відділу з питань фізичної культури та спорту Балаклійської районної державної адміністрації
- Козлову Юрію Олексійовичу, начальнику управління з питань фізичної культури, спорту та туризму Ізюмської міської ради.
- Кочанову Валерію Володимировичу, тренеру-викладачу з регбі комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «ХТЗ» Харківської обласної ради».
3. Наказ начальника Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації.
За вагомий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури і спорту, професіоналізм, сумлінну працю, та з нагоди Дня фізичної культури і спорту в Україні.
Нагородити Почесною грамотою Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації:
1. Азарова Леоніда Володимировича, начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Лозівської районної державної адміністрації.
2. Бабенко Юлію Валеріївну, начальника відділу молоді та спорту Коломацької районної державної адміністрації.
3. Вербицького Олександра Вікторовича, начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Дворічанської районної державної адміністрації.
4. Волошина Петра Панасовича, начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Сахновщинської районної державної адміністрації.
5. Воронкіна Андрія Вікторовича, начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Близнюківської районної державної адміністрації.
6. Дмитрюк Валентину Анатоліївну, начальника відділу молоді та спорту Краснокутської районної державної адміністрації.
7. Задорожного Леоніда Яковича, директора комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «ХТЗ» Харківської обласної ради».
8. Зоренка Руслана Валерійовича, начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Великобурлуцької районної державної адміністрації.
9. Ігнатенко Олену Володимирівну, начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Красноградської районної державної адміністрації.
10. Корінька Юрія Олександровича, начальника управління з питань фізичної культури та спорту Департаменту з питань сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради.
11. Котенка Юрія Михайловича, голову комітету з питань фізичної культури та спорту Лозівської міської ради.
12. Меденцева Володимира Вікторовича, начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Чугуївської міської ради.
13. Овчаренко Миколу Миколайовича, директора комунальної установи «Харківський обласний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».
14. Підгорного Миколу Івановича, голову комітету з питань фізичної культури та спорту Первомайської міської ради.
15. Черватюка Андрія Івановича, головного спеціаліста відділу молоді та спорту Чугуївської районної державної адміністрації.
16. Христоєва Сергія Вікторовича, директора комунальної установи «Школа вищої спортивної майстерності».
17. Яловенка Олександра Георгійовича, голову комітету з питань фізичної культури та спорту Люботинської міської ради.