Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Положення Про Всеукраїнський телевізійний фестиваль дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва "АЗОВСЬКІ ВІТРИЛА"

Всеукраїнський телевізійний фестиваль дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва "Азовські вітрила " є мистецьким заходом ,покликаним сприянню піднесення рівня і популяризації кращих зразків сучасного мистецтва , репрезентуванню його мільйонам шанувальників шляхом публічного виконання , засобами телебачення і радіо в Україні і за її межами.
Засновником і організатором Фестивалю є Асоціація діячів естрадного мистецтва України.

Мета Фестивалю
Метою проведення Фестивалю є подальший розвиток мистецтва української естради , підвищення професійної майстерності молодих виконавців,сприяння піднесенню рівня і популяризації кращих зразків сучасного мистецтва.

Завдання Фестивалю
Основним завданням Фестивалю "Азовські вітрила" є культурологічна, інформаційна діяльність, виявлення молодих талановитих виконавців у вокальному, інструментальному, хореографічному,розмовному, цирковому, оригінальному жанрах

Порядок проведення Фестивалю
Фестиваль "Азовські вітрила" проводиться щорічно у М.Бердянську Запорізької області у першій декаді липня місяця.
В рамках Фестивалю проводиться заключний Гала-концерт у Бердянському міському будинку культури за участю переможців фестивалю-конкурсу та гостей фестивалю. Для здійснення організаційної роботи, пов’язаної з організацією та проведенням фестивалю створюється організаційний комітет.

Учасники Фестивалю
Для участі у Фестивалі запрошуються дитячі та юнацькі творчі колективи І окремі виконавці(солісти) у жанрах : вокальному, інструментальному, хореграфічному,розмовному,цирковому,оригінальному з усіх регіонів України. Вік учасників від 5 до 30 років. Для оцінки виступів учасників фестивалю-конкурсу створюється журі,до складу якого входять провідні фахівці естради,педагоги, продюсери, представники державних і громадських організацій, тощо.

Фінансове забезпечення Фестивалю

Фінансове забезпечення Фестивалю здійснюється за рахунок: асигнувань передбачених у Державному бюджеті України на відповідний рік, співзасновників, благодійних організацій , спонсорів, інших джерел , не заборонених чинним законодавством.

Відзнаки Фестивалю
Переможці у Фестивалі на краще виконання пісень нагороджуються дипломами лауреатів та призами Оргкомітету. Журі фестивалю може присудити кращому із лауреатів Гран- прі. .Автори і постановники окремих номерів можуть бути відзначені спеціальними призами і дипломами. Лауреати беруть участь у гала-концерті Фестивалю.

Умови участі у Фестивалі
Витрати по Фестивалю здійснюються за рахунок організаторів і спів організаторів фестивалю, спонсорів, благодійних внесків учасників.

Інформаційне забезпечення Фестивалю
Інформаційне забезпечення фестивалю може бути здійснене Національними теле-і радіо компаніями України