Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про обласний семінар з головами комітетів, начальниками відділів з питань фізичної культури та спорту, молоді та спорту райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення

З 25 по 26 травня 2011 року у м. Лозова відбувся обласний семінар-нарада з головами комітетів, начальниками відділів з питань фізичної культури та спорту, молоді та спорту райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення з узагальнення досвіду роботи Лозівської міської ради з розвитку фізичної культури та спорту.
На семінарі було розглянуто такі важливі та актуальні питання, як «Концепція Загальнодержавної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2012-2016 роки», «Постанова Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2011 року №360 «Про заходи щодо підготовки та проведення в Україні у 2012 році Року спорту та здорового способу життя».
З доповідями виступили заступник начальника Головного управління Хохлов Г.Г. заступник міського голови м. Лозова Петренко Ю.І., начальник відділу освіти Лозівської міської ради Інденко О.А, головний спеціаліст міського відділу освіти Жукова І.С., спеціаліст управління у справах фізичної культури та спорту Головного управління Олейніченко Ж.М., голова комітету з питань фізичної культури та спорту Лозівської міської ради Котенко Ю.М. В обговоренні питань взяли участь фізкультурний актив м. Лозова, директора дитячо-юнацьких спортивних шкіл, керівники спортивних клубів.
Відбулась презентація та ознайомлення з книгою «Харківщина спортивна у цифрах і коментаріях за 2009-2010 роки», що підготовлена Головним управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації. Також всі учасники семінару отримали інформаційні брошури м. Лозової та інформацію на електронних носіях.
Учасники семінару мали можливість ознайомитися з роботою дошкільних закладів фізкультурно-оздоровчої спрямованості, мережі шкіл сприяння здоров’ю у загальноосвітніх навчальних закладах, дитячо-юнацьких шкіл, спортивних клубів, спортивних споруд м. Лозова.
Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації висловлює щиру подяку Лозівській міській раді, відділу освіти Лозівської міської ради, комітету з питань фізичної культури та спорту Лозівської міської ради щодо організації та проведення обласного семінару з головами комітетів, начальниками відділів з питань фізичної культури та спорту, молоді та спорту райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення.

 

 


Заступник начальника
Головного управління Г.Г. Хохлов