Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прес-реліз спільної благодійної акції облдержадміністрації, облради, міської ради та за підтримки ТОВ «Кулінічівський хлібокомбінат» - «З Великоднем!»

23 квітня відбудеться спільна благодійна акція обласної державної адміністрації, обласної ради, Харківської міської ради та за підтримки ТОВ «Кулінічівський хлібокомбінат» - «З Великоднем!» До свята Великодня 10 000 освячених пасок будуть передані до дитячих будинків, інтернатних закладів освіти, будинків ветеранів та лікарень Харкова та області. 

23 квітня в 10.30 на території Харківській Єпархії Владика Онуфрій проведе святкову церемонію освячення пасок, після чого представники Харківської міської та обласної рад розвезуть їх у всі райони Харкова та Харківської області тим людям, які найбільш потребують такої акції. Це діти, батьки яких позбавлені батьківських прав, діти-сироти, люди, які перебувають у будинках для людей похилого віку, пацієнти лікувально-профілактичних установ, ветеранського госпіталю. Паски будуть передані до кожної установи з любов'ю і надією, що свято Світлого Христового Воскресіння вдихне надію в кожне серце.

Святкові паски будуть розвозити 6 машин, кожна згідно розробленого індивідуального маршруту. По маршруту усі машини супроводжуються посадовими особами які будуть контролювати своєчасну доставку святкових пасок до усіх закладів.