Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ПРЕС-РЕЛІЗ про проведення засідання колегії Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації

14 березня 2011 року в приміщенні Будинку Рад (м. Харків, вул. Сумська, 64, мала зала) відбулося розширене засідання колегії Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації з порядком денним «Про підсумки роботи закладів культури і мистецтв у 2010 році та основні напрямки розвитку галузі культури на 2011 рік».
В засіданні колегії взяли участь заступники голів районних державних адміністрацій, міських голів міст обласного значення, начальники відділів культури і туризму районних державних адміністрацій та виконкомів міських рад, директори обласних закладів культури і мистецтв.
Відкрив засідання колегії Савін Євген Євгенович, заступник голови обласної державної адміністрації.
Кузнєцов Дмитро Павлович, начальник Управління культури і туризму облдержадміністрації, у своїй доповіді «Про підсумки роботи закладів культури і мистецтв у 2010 році та основні напрямки розвитку галузі культури на 2011 рік» зазначив, що протягом 2010 року в області проведено значну роботу в усіх напрямках розвитку галузі культура. Вирішенню пріоритетних завдань галузі сприяла плідна співпраця з начальниками відділів культури районних державних адміністрацій та виконкомів міських рад, керівниками обласних закладів культури і мистецтв.
На колегії виступили:
- Дулуб Лідія Миколаївна - голова постійної комісії з питань науки, освіти, культури, історичної спадщини, духовності та національних меншин Харківської області;
- Ігнатенко Зінаїда Василівна - голова Харківської обласної профспілкової організації профспілки працівників культури;
- Гузенко Валентина Сергіївна - начальник відділу культури і туризму Дергачівської районної державної адміністрації ;
- Коваленко Олександр Дмитрович - ОКЗ «Харківський науково - методичний центр охорони культурної спадщини»;
- Коваль Ігор Миколайович - директор ОКЗ «Харківський академічний театр музичної комедії»;
- Левченко Володимир Данилович - директор Харківського училища культури;
- Шостко Наталія Іванівна - директор ОКЗ Харківська обласна універсальна бібліотека.
У ході колегії були надані роз'яснення щодо Закону України «Про культуру», визначені пріоритетні напрямки розвитку галузі культури на 2011 рік.
Прийняті на колегії рішення мають забезпечити подальше вдосконалення роботи у сфері культури, мистецтва і кінематографії, охорони культурної спадщини, бібліотечної та музейної справи, мистецької освіти.