Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прес-реліз про книгу "Лускунчик" видавництва "Ранок", яка отримала премію Кабінету міністрів України імені Лесі Українки за літературно-художні твори для дітей та юнацтва за 2010 рік

Видавництво «Ранок» вже 13 рік є одним з національних лідерів з виробництва книжок та іншої друкованої продукції для дітей будь-якого віку. З нашими книгами малюки зростають , і ми прагнемо зробити все для того, щоб змалечку дитина була оточена добрими, розумними, яскравими та корисними книгами.

Досягнувши певних висот, ми не зупиняємося, а день за днем, книга за книгою крокуємо далі, розширяючи асортимент та пропонуючи все нові та нові види книг своїм читачам.

У цьому ви зможете впевнитися , ознайомившись з нашим новим каталогом. Ми продовжуємо розвиток серій книг з пазлами, що вперше з`явилися в Україні саме завдяки видавництву «Ранок». Захоплююча гра, яскраві ілюстрації, гарні віршики для наймолодших - все це в одній книжці!

Стрімко зростає асортимент розвиваючих книг та ігор нашого видавництва, адже цьому напрямку ми надаємо особливої уваги. Пропоновані нами розвиваючі ігри формують у дитини комплекс необхідних знань, умінь, навичок, дають змогу у самому ранньому віці визначити та розвити здібності дитини. З нашими розвиваючими книгами так легко допомогти дитині інтелектуально та емоційно підготуватися до успішного навчання в школі, а головне - підготовка до школи буде для малюка захопливим та веселим заняттям.

Книжки з рухомими героями, яких можна погладити та відчути на дотик ласкаве хутро – їх люблять і дорослі, і діти. Ми продовжуємо випуск незвичайних, оригінальних книг, що створюють талановиті люди, які добре знають і люблять дітей. Серед наших авторів – найкращі поети, художники, спеціалісти з психології та розвитку дітей.

Ми розширюємо мережу розповсюдження нашої літератури, і сьогодні кожен бажаючий має змогу придбати яскраво видану, змістовну, цікаву продукцію нашого видавництва в багатьох книгарнях України. Інтерес читача до наших книжок зростає, адже наші книжки та іграшки сприяють розвитку дитини та водночас дають змогу з користю та насолодою провести час у сімейному колі.

Допомогти дитині самостійно вчитися та прагнути нових знань і вмінь, гармонійно розвиватися, зростати в оточенні позитивних героїв та найтепліших емоцій - мета книжок видавництва «Ранок»!

Видання «Лускунчик» - спеціальний проект видавництва «РАНОК» до зимових свят 2011 року. Книга прикрасила полиці багатьох книжкових крамниці країни і стала лідером передсвяткових продаж.

Вершина творчості видатного німецького письменника Е.Т.А. Гофмана видана в подарунковому форматі.

Текст викладено в повному форматі, без скорочень. Папір крейдований, високої якості, оформлення обкладинки в святковому стилі, з використанням гліттера.

Робота над проектом здійснювалась протягом 2 років. Автор ілюстрацій – відома українська художниця Марина Пузиренко. Як художник-ілюстратор вона працює з різними найвідомішими видавництвами, зокрема з РАНКОМ вона співпрацює 10 років.

Малюнки до «Лускунчика» виконані в складній змішаній техніці з використанням комп`ютерних технологій. Вручну було виконано детальне прорисовування.

І читачі, і партнери видавництва відмітили яскраві, реалістичні, красиві ілюстрації та високий рівень поліграфічного виконання «Лускунчика».

Казка про Лускунчика дуже відома і надзвичайно популярна у всьому світі, і ми задоволені, що в такому виданні, з такими чудовими ілюстраціями вона стане улюбленою саме для українських дітей, та і дорослих, адже книга не залишить байдужим навіть найвимогливішого читача.

24 лютого 2011 року стали відомі лауреати премії Кабінету міністрів України імені Лесі Українки за літературно-художні твори для дітей та юнацтва за 2010 рік.

В номінації «Художнє оформлення книг для дітей та юнацтва» перемогла художник Марина Пузиренко з книгою «Лускунчик».

Сподіваємося, що ще не один раз видавництво «РАНОК» зможе потішити своїх читачів та здобути професійне визнання.