Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Загальноуніверситетський професійний конкурс “Майбутній соціальний педагог”

З метою активізації співпраці соціальних служб і педагогів та студентів щодо вирішення соціально-педагогічних проблем 28 лютого в актовій залі ХНПУ імені Г.С. Сковороди (вул. Блюхера, 2, початок о 13-00 годині) відбудеться заключний етап загальноуніверситетського конкурсу «Майбутній соціальний педагог».
Провідною метою конкурсу є поєднання досвіду науково-педагогічної діяльності кафедри соціальної педагогіки та практичного досвіду роботи соціальних закладів, Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту ХОДА, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, громадських організацій Харківського регіону.
В рамках заходу передбачено проведення 6 конкурсів, участь в яких візьмуть команди від кожного факультету з 5 активних, ініціативних, творчих студентів. Заходом планується охопити близько 300 студентів.
В цікавій формі можна буде побачити презентацію команд, гру в командоутворення, флешмоб - акцію, креативні підходи щодо розробки та фінансування соціальних проектів, почути «палкі промови».
Найкращі творчі роботи студентів (плакати, мультимедійні проекти, ессе на соціальну тематику) будуть нагороджені грамотами ХНПУ імені Г.С. Сковороди та Харківського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також цінними подарунками, зокрема, за такими номінаціями: «Соціальний педагог – професія сьогодення», «Обери здоров’я, обери життя», «Підберемо правильний ключ», «Сирітство – це відчай, родина – це надія та життя», «Не будь байдужий до чужої біди», «Добро починається з тебе», «Родину – кожній дитині», «Волонтерська дія», «Всі ми різні – всі ми рівні», «Впевненість у собі – запорука успіху».
Розповсюдження матеріалів та результатів роботи конкурсу соціально-педагогічних ініціатив молоді «Назустріч» сприятиме впровадженню результатів інноваційної діяльності учасників і поширенню досвіду соціально-педагогічної роботи.