Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Плани роботи КРУ в Харківській області на І квартал 2011 року

З метою отримання інформації щодо можливих порушень фінансової дисципліни в підконтрольних органам ДКРС установах, підприємствах та організаціях, перевірки вказаної інформації під час проведення контрольних заходів, КРУ в Харківській області повідомляє про перелік об’єктів, які буде охоплено під час ревізій, в І кварталі 2011 року.
За дорученнями ГоловКРУ України, будуть проведені ревізії фінансово-господарської діяльності підприємств, установ та організацій, що перебувають у віданні Національної академії наук Україна, професійно-технічних навчальних закладів, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України та Харківської обласної державної телерадіокомпанії. Також будуть проведені ревізії використання бюджетних коштів, виділених вищим навчальним закладам на підготовку кадрів для сфери культури і мистецтв та сфери цивільного захисту.
КРУ в Харківській області будуть здійснені ревізії фінансово-господарської діяльності таких підприємств, як ВАТ „Турбоатом”, ДП „Електроважмаш”, ДНВП „Об’єднання „Комунар”, Харківської державної біологічної фабрики.
Крім того, будуть проведені ревізії фінансово-господарської діяльності підприємств та установ, що належать до сфери управління державної судової адміністрації, Управління з питань банкрутства у Харківській області, ревізія окремих питань фінансово-господарської діяльності обласного Управління юстиції.
За таким напрямком діяльності, як державний фінансовий аудит, будуть проведені аудити фінансово-господарської діяльності Харківського державного авіаційного підприємства, ДП „Харківській завод шампанських вин”, ДП „Харківській механічний завод”.
З метою проведення комплексних перевірок виконання бюджетів районів області, до плану роботи першого кварталу 2011 року включено проведення ревізій бюджетів Первомайського району та м.Первомайський Харківської області, а також проведення державних фінансових аудитів виконання бюджетів м.Мерефа Харківського району та зведеного бюджету Зачепилівського району Харківської області.
У разі наявності інформації про порушення законодавства у вищенаведених установах, організаціях та підприємствах, просимо звертатись за „телефонами довіри” КРУ в Харківській області – 705-11-08, 705-43-84 щодобово, крім святкових та вихідних днів, з 9.00. до 18.00.

Прес-служба КРУ в Харківській області