Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Порядок денний першого засідання Регіональної комісії з питань захисту суспільної моралі Харківської області

Дата проведення: 09.11.2010р. , початок 11-00
Місце проведення: м. Харків, мала зала ХОДА

1. Про Наказ Голови Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі Костицького В. В. «Про затвердження нового складу регіональної комісії (громадської колегії) з питань захисту суспільної моралі у Харківській області» № 166-У від 12.10.2010р.

Про діяльність Національної експертної комісії у реалізації державної політики у сфері захисту суспільної моралі.
Доповідає: Костицький В.В. - Голова Національної експертної комісії з України питань захисту суспільної моралі

2. Затвердження Регламенту роботи Харківської обласної регіональної комісії.

Про постійні робочі групи регіональної комісії з питань захисту суспільної моралі у Харківській області. Обрання координаторів постійних робочих груп.

Доповідає: Севастьянова М.С. – регіональний представник Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі в Харківській, Сумській та Полтавській областях.

3. Дотримання чинного законодавства про захист суспільної моралі кінотеатрами у Харківській області.

Доповідає: Кузнєцов Д.П. - член Регіональної комісії з питань захисту суспільної моралі в Харківській області, начальник управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації.

4. Про перспективний план роботи регіональної комісії з питань захисту суспільної моралі у Харківській області на 2011 рік.

Про підготовку доповіді „Про стан виконання Закону України «Про захист суспільної моралі» у Харківській області у 2010 р.” на грудневому засіданні Національної експертної комісії.

Доповідає: Севастьянова М.С. – регіональний представник Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі в Харківській, Сумській та Полтавській областях.