Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Постанова ОВК від 8 жовтня 2010 року №677

Вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим,
місцевих рад та сільських, селищних, міських голів
31 жовтня 2010 року

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
61022, м.Харків, пл.Свободи,5

ПОСТАНОВА


«08» жовтня 2010 року № 677

Про форму, розмір та поліграфічне виконання інформаційних
плакатів місцевих організацій політичних партій та кандидатів у депутати Харківської обласної ради, зареєстрованих в одномандатних мажоритарних виборчих округах – суб’єктів виборчого процесу з виборів депутатів Харківської обласної ради 31 жовтня 2010 року

Відповідно до частини другої статті 13, частин першої – четвертої статті та керуючись пунктами 7, 9 статті Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», Харківська обласна виборча комісія постановляє:
1. Встановити, що інформаційний плакат місцевої організації політичної партії – суб’єкта виборчого процесу з виборів депутатів Харківської обласної ради 31 жовтня 2010 року виготовляється друкарським способом на білому офсетному папері А3 фарбою чорного кольору на одному аркуші (Додаток 1).
На аркуші інформаційного плаката розміром 42 х 29,7 см розміщується зверху по горизонталі симетрично віддалено від правої та лівої його сторін вид виборів та назва місцевої організації політичної партії.
На аркуші інформаційного плаката друкується виборчий список політичної партії із зазначенням прізвища, імені, по батькові, року народження, посади (заняття), місця роботи та проживання, партійності включених до нього кандидатів у депутати Харківської обласної ради. Список кандидатів у депутати Харківської обласної ради розміщується в чотири стовпчика з нумерацією зверху вниз. Прізвища, ім’я, по батькові перших п’яти кандидатів у депутати Харківської обласної ради, включених до виборчого списку місцевої організації партії виділяються жирним шрифтом.
Текст інформаційного плаката викладається державною мовою.
2. Встановити, що інформаційний плакат кандидатів у депутати Харківської обласної ради, зареєстрованих в одномандатних мажоритарних виборчих округах з виборів депутатів Харківської обласної ради 31 жовтня 2010 року виготовляється друкарським способом на білому офсетному папері А4 фарбою чорного кольору на одному аркуші (Додаток 2).
На аркуші інформаційного плаката в лівому верхньому куті, після зазначення виду виборів, та номеру округу друкується чорно-біла фотографія кандидата у депутати. Текст з біографічними відомостями не повинен перевищувати 1000 знаків (з пробілами). Знизу на аркуші зазначається назва місцевої організації партії, яка висунула кандидата у депутати.
Текст інформаційного плаката викладається державною мовою.
3. Забезпечити виготовлення інформаційних плакатів місцевих організацій політичних партій та кандидатів у депутати Харківської обласної ради, зареєстрованих в одномандатних мажоритарних виборчих округах – суб’єктів виборчого процесу з виборів депутатів Харківської обласної ради 31 жовтня 2010 року із розрахунку два примірника кожного плаката на кожну виборчу дільницю.
4. Запропонувати місцевим організаціям політичних партій та кандидаам у депутати Харківської обласної ради, зареєстрованих в одномандатних мажоритарних виборчих округах – суб’єктів виборчого процесу з виборів депутатів Харківської обласної ради 31 жовтня 2010 року надати макети відповідних інформаційних плакатів.
5. Доручити Голові комісії укласти угоду з ТОО «Майдан» для виготовлення інформаційних плакатів.
5. Цю постанову оприлюднити на сайті Харківської обласної державної адміністрації.

Голова Харківської обласної
виборчої комісії О.Г.Русанов
 

Зразок дивіться у пакеті документів, що додається

 

Скачати