Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ПРЕС-РЕЛІЗ "Відкриття пункту видачі продукції КП "Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування"

На 01.10.2010 року КП "Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування" постачає свою продукцію на 51 роздаточний пункт 9 районів м. Харкова та 16 роздаточних пунктів 3 районів Харківської області (Дергачівський, Чугуївський, Харківський район).
За добу підприємство виробляє 23 840 тисяч порцій дитячого харчування. Підприємство випускає 15 найменувань продукції. Кожного дня дитяче харчування отримує 12 300 тис дітей. Підприємство обслуговує 7 спеціалізованих автомашин з холодильними установками, які кожного дня вивозять продукцію на роздаточні пункти міста Харкова та Харківської області.
Єдиним постачальником цільного молока є ЗАТ "Слобожанський" Чугуївського району Харківської області, господарство має статус екологічно-чистої сировинної зони. Цільне молоко відповідає вимогам державного стандарту ДСТУ 3662.
Кожного дня виробнича лабораторія (бактеріологічна та фізико¬-хімічна) комунального підприємства проводить аналіз якості вхідної сировини, а також готової продукції на всіх ділянках виробництва.
Враховуючи звернення громадян на протязі 2009 року до міської ради щодо забезпечення дітей міста Харкова високоякісним дитячим харчуванням кожний день підприємство з 1 січня 2010 року перейшло на безперервний графік роботи враховуючи святкові та вихідні дні.
Підприємство випускає продукцію зі строком придатності від 24 годин до 48 годин, це свідчить про те, що дана продукція не містить консервантів, інгібіторів, коагулянтів, згущувачів, наповнювачів, вона є екологічно чистою та безпечною.
Підготовлено та узгоджено з МОЗ України нормативна документація на виготовлення нових видів продукції:
«Каша вівсяна молочна рідка для дитячого харчування»;
«Каша гречана молочна рідка для дитячого харчування»;
«Каша рисова молочна рідка для дитячого харчування»;
«Каша манна молочна рідка для дитячого харчування»;
«Вода питна для дитячого харчування "Малятко +».

З 06.10.2010 року відкривається пункт видачі дитячого харчування в Харківському районі за адресою с. Пісочин, пров. Транспортний 4а.