Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що трапилися за добу станом на 07:00 3 червня 2015 року

1. Пожежі в населених пунктах. Всього - 4, по місту - 2, по області - 2, загиблих - немає. 

Лісові пожежі - не зареєстровано.

2. ДТП. Всього - 18, травмовано - 2, загиблих - немає.

3. Загиблі на водних об’єктах - не зареэстровано.

4. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працював на маршрутах згідно з графіком без аварій. Проїзд на дорогах міста та області забезпечено. Рух залізничного транспорту на ділянках області здійснювався за розкладом. Аеропорт «Харків» працював згідно з графіком, без аварій.

Некласифіковані події:
- 02.06 о 12:47 до чергової частини Дзержинського райвідділу міліції зателефонував невідомий і повідомив про замінування будинку Держпрому на площі Свободи, 5 м.Харкова. За даними МВС чоловік зробив заяву про мінування Господарчого суду Харківської області, що знаходиться у 8-му під’їзді Держпрому. Було евакуйовано близько 250 осіб. Вибухонебезпечних предметів чи речовин виявлено не було. О 15:40 огляд приміщень суду було закінчено. Ведеться слідство.
- 02.06 о 15:10 до чергової частини Дзержинського райвідділу міліції зателефонував невідомий і повідомив про замінування площі Свободи та двох виходів метро. Було припинено посадку та висадку людей на станціях метро «Університет» та «Держпром». Після ретельного обшуку площі, прилеглої території та шістьох виходів метро, вибухонебезпечних предметів чи речовин виявлено не було. Площа Свободи була відкрита для пересування о 18:25, входи метрополітену відкрито о 18:30. Ведеться слідство.

5. Боєприпаси часів ДСВ. За минулу добу виконано 3 заявки в Зміївському (1), Харківському (1) районах та м.Харків (1). Всього знешкоджено 30 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Начальник відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення О. Рудаков