Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що трапилися за добу станом на 07:00 6 травня 2015 року

1.Пожежі в населених пунктах. Всього - 7, по місту – 6, по області - 1, загиблих – нема
2. ДТП. Всього – 18, травмовано - 0, загиблих - нема.
3. Аварії на системах життєзабезпечення населення: 05.05 о 21:20 внаслідок пожежі на підстанції ХЗТД Південної РЕС вигорів високовольтний кабель, зупинена котельна Комінтернівського району м. Харкова. У зв’язку чим припинено теплопостачання частинам Комінтернівського, Фрунзенського та Червонозаводського районів міста. Проводяться ремонтні роботи.
4. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працював на маршрутах згідно з графіком без аварій, Проїзд на дорогах міста та області забезпечено. Рух залізничного транспорту на ділянках області здійснювався за розкладом. Аеропорт «Харків» працював згідно з графіком, без аварій.
5. Боєприпаси часів ДСВ. Знаходиться на контролі 19 заявок. За минулу добу виконано 4 заявки по знешкодженню вибухонебезпечних предметів у Чугуївському районі. Всього знешкоджено 4 одиниці вибухонебезпечних предметів.

Начальник відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення О. Рудаков