Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що трапилися за добу станом на 07:00 3 травня 2015 року

1.Пожежі в населених пунктах. Всього - 7, по місту – 4, по області - 3, загиблих – немає.
2. ДТП. Всього - 41, травмовано - 7, загиблих – 2:
- 01.05 о 22:50 Балаклійський район, с. Заліман, водій автомобіля «Renault Kangoo» Васьковський Б.В., 1989 р.н., не впорався з керуванням, злетів в кювет і перекинувся. В результаті ДТП водій від отриманих травм помер у лікарні;
- 03.05 о 02:10 Харківський район, с. Безлюдівка, водій автомобіля «Мерседес-200» Веренич Г.В., 1971р.н., не впорався з керуванням, злетів в кювет. В результаті ДТП водій від отриманих травм загинув на місці.
3.Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працював на маршрутах згідно з графіком без аварій, Проїзд на дорогах міста та області забезпечено. Рух залізничного транспорту на ділянках області здійснювався за розкладом. Аеропорт «Харків» працював згідно з графіком, без аварій.
4. Боєприпаси часів ДСВ. Знаходяться на контролі 12 заявок. За минулу добу виконано 5 заявок у Зміївському районі. Всього знешкоджено 37 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Начальник відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення О. Рудаков