Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що трапилися за добу станом на 07:00 29 квітня 2015 року

1.Пожежі в населених пунктах. Всього - 19, по місту – 7, по області - 12, загиблих – немає.
2. ДТП. Всього - 39, травмовано - 1, загиблих – 1: - 28.04 Дергачівський район, с. Пересічне о 05.30 водій автомобіля «Great Wall» не впорався з керуванням та врізався в дерево, внаслідок ДТП загинув пасажир 1998 р.н.
3. Некласифіковані події – 1: 28.04 о 15.30 в чергову частину Полтавського райвідділу міліції зателефонував невідомий чоловік і повідомив про мінування п'яти мостів в Харківській області. О 15.50 полтавські колеги повідомили цю інформацію оперативному черговому ГУ МВС у Харківський області. Слідчо-оперативні групи, вибухотехніки і рятувальники виїхали на обстеження об'єктів ймовірного замінування і прилеглих до них територій. Цього ж дня за інформацією харківської міліції, в Полтаві був затриманий підозрюваний. Проводиться розслідування.
4. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працював на маршрутах згідно з графіком без аварій, Проїзд на дорогах міста та області забезпечено. Аеропорт «Харків» працював згідно з графіком, без аварій. Рух залізничного транспорту на ділянках області здійснювався за розкладом, за винятком:
- 28.04 о 19.15 у швидкісному пасажирському потягу Hyundai, що прямував за маршрутом Харків – Київ, третій вагон повністю зійшов з рейок на стрілці перед в'їздом на станцію "Люботин". Пасажирів пересадили на інший потяг. Внаслідок інциденту постраждалих нема.
5. Боєприпаси часів ДСВ. Знаходяться на контролі 18 заявок. За минулу добу виконано 7 заявок у Валківському (1), Дергачівському (2), Краснокутському (1), Нововодолазькому (1) та Харківському (2) районах. Всього знешкоджено 18 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Начальник відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення О. Рудаков