Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що трапилися за добу станом на 07:00 21 квітня 2015 року

1.Пожежі в населених пунктах. Всього - 8, по місту – 6, по області - 2, загиблих – 1: 20.04 о 09.45 Богодухівський район, с. Кияни, вул. Царьова, 2. Горів приватний будинок на площі 42 м2, під час пожежі знайдено тіло господаря 1971 р.н.
2. ДТП. Всього - 23, травмовано - 3, загиблих – немає.
3. Некласифіковані події – 2:
- 20.04 о 21.10 м. Харків, вул. Чайковського, 5/7/9, у дворі будинку горів моторний відсік автомобіля LEXUS LS 460, що належить Турецькому консульству у м. Харкові. Загиблих та потерпілих немає. Причина пожежі встановлюється.
- 21.04 о 03.40 надійшло повідомлення про вибух автомобіля у дворі за адресою: м. Харків, вул. Космонавтів, 2. На місце події було встановлено, що горів автомобіль NISSAN без номеру. Причина пожежі - вибух. Загиблих та потерпілих не має. В наслідок вибуху автомобіля частково пошкоджено скло у двох під’їздах п’ятиповерхового будинку №2. Проводиться розслідування.
4. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працював на маршрутах згідно з графіком без аварій, Проїзд на дорогах міста та області забезпечено. Рух залізничного транспорту на ділянках області здійснювався за розкладом. Аеропорт «Харків» працював згідно з графіком, без аварій.
5. Боєприпаси часів ВВВ. Знаходяться на контролі 15 заявок. За минулу добу виконано 4 заявки у Харківському (2), районі та м. Харкові (2). Всього знешкоджено 4 одиниці вибухонебезпечних предметів

Начальник відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення О. Рудаков