Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що трапилися за добу станом на 07:00 16 квітня 2015 року

1.Пожежі в населених пунктах. всього – 11, по місту – 6, по області - 5, загиблих – немає.
2. ДТП. Всього - 42, травмовано - 5, загиблих – немає.
3. Некласифіковані події - 1. 15.04. о 14:17 на телефон 102 надійшло анонімне повідомлення про намір здійснити підрив на торгівельному центрі «Барабашово». Станцію метро на вхід і вихід було закрито. Рух електропотягів не припинявся. Підрозділами СБУ, МВС, ДСНС були евакуйовані відвідувачі та торгівельці на відстань у радіусі 50 м від входів в метро. В результаті пошуку вибухонебезпечних предметів та речовин не виявлено. Станцію метро відкрито о 19:00. Проводиться розслідування.
4. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працював на маршрутах згідно з графіком без аварій, Проїзд на дорогах міста та області забезпечено. Рух залізничного транспорту на ділянках області здійснювався за розкладом. Аеропорт «Харків» працював згідно з графіком, без аварій.
5. Боєприпаси часів ВВВ. За минулу добу виконано 3 заявки: у Великобурлуцькому (1), Нововодолазькому (1), Шевченківському (1), районах. Усього знешкоджено 3 вибухонебезпечних предмети.

Начальник відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення О. Рудаков