Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що трапилися за добу станом на 07:00 3 квітня 2015 року

1.Пожежі в населених пунктах. Всього - 5, по місту - 2, по області - 3, загиблих - нема. - О 02.45 03.04 за адресою: м. Харків, вул. Тринклера 9 повністю знищені вогнем 4 автомобіля. За попередніми висновками фахівців причиною пожежі став підпал автомобіля «Тойота», після чого вогонь перекинувся на автомобілі «Міцубіши», «РАФ» і «Форд», які стояли поруч. Проводиться розслідування.
2. ДТП. Всього - 4, травмовано - 4, загинула 1 людина: Кегічівський район, поблизу с. Чапаєво о 07.30 02.04 водій автомобіля «Ауді» - чоловік 1986 р/н не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та врізався в дерево. Від отриманих травм загинув на місці пригоди.
3. Загиблі на водних об’єктах – 2: - 30.03 в смт. Нова Водолага в річці Вільхуватка за нез’ясованих обставин потонув чоловік 1964 р/н.
- 01.04 в смт. Савинці Балаклійського району в болоті за нез’ясованих обставин потонув чоловік 1958 р/н.
4. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працював на маршрутах згідно з графіком без аварій, Проїзд на дорогах міста та області забезпечено. Рух залізничного транспорту на ділянках області здійснювався за розкладом. Аеропорт «Харків» працював згідно з графіком, без аварій.
5. Боєприпаси часів ВВВ. Знаходяться на контролі 18 заявок. За минулу добу виконано 6 заявок в Валківському (1), Дергачівському (2), Краснокутському (1), Шевченківському (2) і м. Харкові (1). Всього знешкоджено 11 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Начальник відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення А. Віловський