Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що трапилися за добу станом на 07:00 17 березня 2015 року

1. Пожежі в населених пунктах. Всього - 92, по місту - 33, по області - 59, загиблих - нема.
2. ДТП. Всього - 10, травмовано - 3, загиблих - нема.
3. Рух залізничного транспорту на ділянках області здійснювався за розкладом. Близько 08.00 16.03 на залізничній станції міста Богодухів була травмована маневровим тепловозом жінка 1986 р/н, яка переходила колії в невстановленому місті. Від отриманих травм потерпіла померла в кареті швидкої допомоги. Затримок руху залізничного транспорту не було.
4. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працював на маршрутах згідно з графіком без аварій, за винятком: о 12.31 16.03 на станції метрополітену «Героїв Праці» під поїзд, що прибував на станцію, потрапила 46-річна жінка. За свідченням машиніста поїзду, жінка сама стрибнула на рейки. Від отриманих травм потерпіла загинула на місці пригоди. З моменту пригоди поїзда по Салтівській лінії рухались від станції «Історичний музей» до станції «Ім. Академіка Барабашова». По станціям «Ім. Академіка Павлова», «Студентська» і «Героїв Праці» рух тимчасово був призупинений. В повному обсязі рух по лінії був поновлений о 13.41 16.03.
Проїзд на дорогах міста та області забезпечено. Аеропорт «Харків» працював згідно з графіком, без аварій.
4. Боєприпаси часів ВВВ. Знаходяться на контролі 9 заявок. За минулу добу виконано 2 заявки в місті Харкові. Всього знешкоджено 31 одиниця вибухонебезпечних предметів.

Начальник відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення А. Віловський