Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що трапилися за добу станом на 07:00 6 березня 2015 року

1. Пожежі в населених пунктах. Всього - 7, по місту -6, по області -1, загиблих - 1 людина. - м. Харків, Дзержинський район, вул. Отакара Яроша 19. О 23.35
05.03 в квартирі горіли домашні речі на площі 1,5 кв. метри. Загинув від отруєння чадним газом син власника квартири 1986 р/н.
2. ДТП. Всього - 37, травмовано - 5, загиблих - нема.
3. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працював на маршрутах згідно з графіком без аварій. за винятком: о 5.57 05.03 на вул. Жовтневої Революції поблизу будинку No 228 зійшов з рейок трамвай маршруту No 27, який рухався з центру міста у депо. При цьому були травмовані чотири людини які знаходились поблизу колії. Всі постраждалі з травмами різного ступеня важкості доставлені до лікарні невідкладної швидкої допомоги. З них один - 39-річний чоловік з діагнозом: травматична ампутація правої голені, травматичний шок 1-го ступеню, знаходиться у реанімаційному відділенні у важкому стані. В салоні трамваю на час ДТП пасажирів не було. Затримка руху трамваїв маршрутів No 3 і 27 на ділянці склала 5 годин.
Проїзд на дорогах міста та області забезпечено. Рух залізничного транспорту на ділянках області здійснювався за розкладом. Аеропорт «Харків» працював згідно з графіком, без аварій.
4. Звернулись по допомогу до лікувальних закладів внаслідок переохолодження: за добу/всього - 0/222; госпіталізовано за добу/всього - 0/203.
5. Боєприпаси часів ВВВ. Знаходяться на контролі 3 заявки. За минулу добу виконано 2 заявки в Балаклійському і Ізюмському районах. Всього знешкоджено 4 одиниці вибухонебезпечних предметів.

Начальник відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення А. Віловський