Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що трапилися за добу станом на 07:00 14 лютого 2015 року

1. Пожежі в населених пунктах. всього - 9, по місту - 3, по області - 6, загиблих - 1. 13.02 о 06:40, Харківський район, с. Черкаські Тишки, вул. Маяковського, 23. Горів приватний будинок. На місці пожежі знайдено тіло брата власника, 1951 р.н. Пожежа виникла внаслідок небезпечного паління в ліжку в стані алкогольного сп’яніння.
13.02 о 16:41, Дергачівський район, с. М. Данилівка, вул. Підгородня, 18. Горів дах приватного будинку на площі 80 м2.
2. ДТП. всього - 34, травмовано - 3, загиблих - 1. с. Пісочин, водій а/м МАN скоїв зіткнення з а/м MERSEDES та загинув.
3. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працював на маршрутах згідно з графіком без аварій.
Проїзд на дорогах міста та області забезпечено. Рух залізничного транспорту на ділянках області здійснювався за розкладом. Аеропорт «Харків» працював згідно з графіком, без аварій.
4. Звернулись по допомогу до лікувальних закладів внаслідок переохолодження: за добу/всього - 6/212; госпіталізовано за добу/всього - 6/194.
5. Боєприпаси часів ВВВ. Знаходяться на контролі 3 заявки. За минулу добу роботи щодо знешкодження вибухонебезпечних предметів не проводились.

Начальник відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення А.Віловський