Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що трапилися за добу станом на 07:00 17 січня 2015 року

1. Пожежі в населених пунктах. Всього - 6, із них: по місту - 2, по області - 4, загиблих - 1. 16.01 о 17.00, м. Харків, вул. Донбаська 3, кв. 14. В квартирі №14 горів диван на площі 2 кв. метрах На місці пожежі знайдено тіло сина власника квартири, 1984 рн. Причина пожежі – куріння в стані алкогольного сп’яніння.
2. ДТП. Всього - 31, травмовано - 8, загиблих – немає.
3. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працював на маршрутах згідно з графіком без аварій.
Проїзд на дорогах міста та області забезпечено. Рух залізничного транспорту на ділянках області здійснювався за розкладом. Аеропорт «Харків» працював згідно з графіком.
4. Звернулись по допомогу до лікувальних закладів внаслідок переохолодження: за добу/всього - 3/169; госпіталізовано за добу/всього - 3/152.
5. Боєприпаси часів ВВВ. Знаходиться на контролі 1 заявка. За минулу добу виконана 1 заявка в Первомайському районі, всього знешкоджено 50 одиниць вибухонебезпечних предметів
6. Некласифіковані події – 1: о 21.24 надійшло повідомлення про загоряння цистерни з бензином (ємністю 60 тон) на залізничної станції Шебелинка, с. Андріївка, Балакліївського району.
Пожежу ліквідовано о 00.00 17.01.2015 року. Жертв та постраждалих немає.
До гасіння пожежі залучалося 5 відділень, 48 чоловік особового складу оперативно-рятувальної служби ДСНС та 1 пожежний потягиУкрзалізниці. Причина пожежі встановлюється, але при гасінні пожежі в нижній частині цистерни було виявлено отвір неправильної геометричної форми.
Рух залізничного транспорту припинено не було, залізнична станція Шебелинка працює в штатному режимі.
За фактом події правоохоронними органами проводяться слідчі дії.

Начальник відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення      А.Віловський