Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що трапилися за добу станом на 07:00 5 грудня 2014 року

1. Пожежі в населених пунктах. Всього - 11, із них: по місту - 5, по області - 7, загинуло 2 людини:
- м. Харків, вул. Основ’янська 73 - о 14.30 04.12 сталась пожежа в приватному домоволодінні. На місці пожежі знайдено тіло хазяїна будинку - чоловіка 1953 р/н. Попередня причина пожежі і загибелі - порушення правил використання електроприладів кустарного виробництва.
- Богодухівський район, с. Балобанівка, вул. Комсомольська 1 - о 04.00 05.12 сталась пожежа в приватному домоволодінні. На місці пожежі знайдено тіло чоловіка, віком приблизно 35 років, особа якого встановлюється.
2. ДТП. Всього - 5, травмовано - 24, загиблих - нема.
3. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен):
- о 17.20 04.12 в м. Харкова по вул. Жилярді в напрямку вул. Героїв Праці рухався автомобіль I-VAN (маршрутне таксі № 247), який з невідомих причин на перехресті вулиць Жилярді і Шевченко скоїв зіткнення з автомобілем «КІА СЕRATO», який рухався попереду, що в свою чергу спричинило подальше зіткнення з автомобілями «ГАЗ-3302» і «SHKODA OKTAVIA», що рухались у попутному напрямку і автомобілем I-VAN (маршрутне таксі № 247), який рухався у зустрічному напрямку.
В маршрутному таксі, що спричинило ДТП, знаходилось близько 30 пасажирів, в іншому маршрутному таксі близько 25 пасажирів.
Внаслідок ДТП загиблих нема. Отримали травми різного ступеня важкості (переломи та забійні рани) водій маршрутного таксі, яке спричинило ДТП і 16 пасажирів обох маршруток. Всі постраждалі з місця ДТП каретами швидкої допомоги доставлені до 4-ї лікарні невідкладної швидкої допомоги. Після надання першої медичної допомоги в лікарні на стаціонарному лікуванні залишилось 3 постраждалих. Причини ДТП встановлює слідство.
Проїзд на дорогах міста та області забезпечено.
4. Некласифіковані події – 1: - об 11.50 04.12 на телефон секретарю генерального директора Харківського метрополітену надійшло анонімне повідомлення про замінювання станції «Завод імені Малишева». Пасажири і персонал станції були евакуйовані, станція закрита для посадки і висадки пасажирів, поїзда по станції рухались без зупинки. Проведені пошукові роботи вибухонебезпечних речовин не виявили. З 14.13 станція працює у штатному режимі. Затримок руху поїздів не було.
5. Боєприпаси часів ВВВ. Заявок нема. За минулу добу виконано 5 заявок в Лозівському (2), Первомайському (1) і Харківському (2) районах. Всього знешкоджено 5 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Начальник відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення А.Віловський