Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що трапилися за добу станом на 07:00 4 грудня 2014 року

1. Пожежі в населених пунктах. Всього – 7, по місту – 3, по області - 4, загиблих – 4 особи:
- 2.12 о 22:30, Зміївський район, с.Констанковка, горів приватний будинок на площі 50 м2. На місці пожежі знайдено тіла хазяйки, та її сина. Причина пожежі встановлюється.
- 3.12 о 03:44, Первомайський район, с.Верхній Бишкін, горів приватний будинок на площі 40 м2. На місці пожежі знайдено тіло хазяїна. Причина пожежі – порушення правил техніки безпеки при використанні печі на твердому паливі.
- 3.12 о 22:43, Зміївський район, с.Зітьки, горів диван у приватному будинку на площі 4 м2. На місці пожежі знайдено тіло господаря.
2. ДТП.
3. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працював на маршрутах згідно з графіком без аварій.
Проїзд на дорогах міста та області забезпечено.
4. Некласифіковані події - 1:
- 3.12 о 15:31, до чергового по ізюмському військовому комісаріату надійшло повідомлення про замінування будинку військомату. Персонал установи був евакуйований. Проведені пошукові роботи, вибухонебезпечних речовин та предметів не виявлено. Всього оглянуто 500 м2 будинку та прилеглої території. З 16:25 установа запрацювала у штатному режимі. Проводиться розслідування.
5. Боєприпаси часів ВВВ. Знаходяться на контролі 5 заявок. За минулу добу виконано 1 заявку у Вовчанському районі. Всього знешкоджено 28 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Начальник відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської
області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення А.Віловський