Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що трапилися за добу станом на 07:00 25 листопада 2014 року

1. Пожежі в населених пунктах. Всього - 17, із них: по місту - 8, по області - 9, загиблих – не має.
2. ДТП. Всього - 19, травмовано - 6,
загиблих – немає.
3. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працювали на маршрутах згідно з графіком, за винятком. Проїзд на дорогах міста та області забезпечено.
4. Некласифіковані події:.
- 24.11 о 11:20, м. Харків, Київський район, вулиця Сумська 64, на телефон чергової служби УВС міста надійшло анонімне повідомлення про мінування обласної державної адміністрації. Працівники адміністрації були евакуйовані. Проведені пошукові роботи в ОДА вибухонебезпечних речовин не виявили. З 15:00 держустанова працює у штатному режимі. Проводиться розслідування.
- 24.11 о 11:30, до чергового УВС області надійшло анонімне повідомлення про замінювання труби водопостачання між 1 та 2 перегонами ПВХ «Дніпро», який розташований в Лозівському районі, с. Єлізаветівка. Проведені пошукові роботи, вибухонебезпечних речовин не виявили. З 14:40 установа запрацювала у штатному режимі. Проводиться розслідування.
- 24.11 о 12:00, до чергового диспетчера КП «Харківводоканал» надійшло анонімне повідомлення про замінювання адміністративного будинку КП «Харківводоканал» за адресою: м. Харків, Жовтневий район, вул. Краснооктябрьська, 90. Персонал установи був евакуйованій. Проведені пошукові роботи, вибухонебезпечних речовин не виявили. З 15:30 установа запрацювала у штатному режимі. Проводиться розслідування.
5. Боєприпаси часів ВВВ. Знаходяться на контролі 3 заявки. За минулу добу виконані 3 заявки в Харківському районі. Знешкоджено 3 одиниці вибухонебезпечних предметів.

Начальник відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення    А.Віловський