Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що трапилися за добу станом на 07:00 19 листопада 2014 року

1. Некласифіковані події – 2: об 11.10 на телефон секретарю керівника АТ «Харківобленерго» надійшло анонімне повідомлення про замінювання адміністративного будинку «Харківобленерго» за адресою: вул. Плеханівська, 126. Персонал установи був евакуйованій. Проведені пошукові роботи вибухонебезпечних речовин не виявили. З 14.00 установа працює у штатному режимі.
- о 12.35 від однієї з пасажирок залізничного вокзалу «Харків - пасажирський» надійшло повідомлення про замінювання вокзалу, яке вона отримала від невідомого чоловіка по телефону. Персонал вокзалу і пасажири були евакуйовані. Проведені пошукові роботи вибухонебезпечних речовин не виявили. З 15.00 вокзал працює у штатному режимі. Затримок руху поїздів не було.
2. Пожежі в населених пунктах. Всього - 13, із них: по місту - 6, по області - 7, загиблих - нема. Лісові пожежі - 1 (хвойна низова) - 17.11, Красноградський лісгосп, Староверівське лісництво на площі 0,35 га.
3. ДТП. Всього - 57, травмовано - 17, загинула 1 людина: Валківський район, с. Гонтов Яр. О 20.30 невстановленим автомобілем, який зник з місця пригоди, смертельно травмовано невстановленого пішохода.
4. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працювали на маршрутах згідно з графіком, за винятком. Проїзд на дорогах міста та області забезпечено.
4. Боєприпаси часів ВВВ. Знаходяться на контролі 5 заявок. За минулу добу роботи щодо знешкодження вибухонебезпечних предметів не проводились

Начальник відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення   А.Віловський