Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що трапилися за добу станом на 07:00 10 листопада 2014 року

1. Пожежі в населених пунктах. Всього - 24, із них: по місту - 14, по області - 10, загинула 1 людина: Краснокутський район, с. Рябоконеве, вул. Крупської 22. Сталась пожежа в приватному домоволодінні. Горіли домашні речі на площі 10 кв. метрів. На місці пожежі знайдено тіло хазяїна будинку 1960 р/н. Причина пожежі і загибелі - паління в ліжку.
2. ДТП. Всього - 29, травмовано - 5, загинуло 2 людини: Дергачівський район, окружна дорога неподалік від авторинку «Лоск» - о15.00 09.11 водій автомобіля «Опель» не впорався з керуванням і врізався в БТР, що стояв на узбіччі. Внаслідок ДТП на місці пригоди загинула дочка водія автомобіля 1999 р/н. Водій 1971 р/н помер у лікарні..
3. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працювали на маршрутах згідно з графіком, за винятком. Проїзд на дорогах міста та області забезпечено.
4. Некласифіковані події - 2. - о 19.19 на залізничній станції Есхар (с. Новопокровка Чугуївського району) під вантажним потягом, що рухався зі станції Основа в бік міста Куп’янська, пролунав вибух. Вибух стався під 5-м вагоном, після чого машиніст застосував екстрене гальмування і поїзд зупинився. Сходу вагонів з колії не трапилось. Сліди вибуху, а саме - пошкоджене рельсове полотно, були знайдені під 21-м вагоном. Потяг складався з 58 вагонів, з яких 7 були завантажені сипучими матеріалами (глина), а інші - порожні. Постраждалих під час пригоди не було. Рух інших потягів був організований за об’їздними маршрутами, затримок руху не було. На місці пригоди працювали експерти і проводились ремонтні роботи. В ночі 10.11 аварійний потяг відбуксований до депо, полотно відремонтовано і рух на ділянці поновлений.
- о 21.40 в пивному кафе «Рокс Паб Стіна», що розташоване в цокольному поверсі 3-х поверхового житлового будинку за адресою: м. Харків, вул. Римарська 13, стався вибух (без подальшого горіння). За попередньою інформацією УВС - вибухнув саморобний безоболонковий вибуховий пристрій. Вибуховою хвилею були зруйновані вікна, двері і обладнання кафе, яке займає площу 36 кв. метрів. Стіни та перекриття будинку не пошкоджені. Внаслідок вибуху отримали травми різного ступеня важкості 11 відвідувачів кафе (переломи, опіки, осколкові поранення та інш.). Стан постраждалих: 3 - у важкому стані, 6 - у стані середньої важкості, 2 - легкий стан. Всі постраждалі доставлені до 4-ї лікарні невідкладної швидкої допомоги. Проводиться розслідування.
5. Боєприпаси часів ВВВ. Знаходяться на контролі 6 заявок. За минулу добу роботи щодо знешкодження вибухонебезпечних предметів не проводились.

Начальник відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення      А.Віловський