Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що трапилися за добу станом на 07:00 17 вересня 2014 року

1. Пожежі в населених пунктах. Всього - 27, по місту – 15, по області - 12, загиблих – немає.
Лісові пожежі – 1: Зміївський лісгосп, Задонецьке лісництво, площа 0,01 га.
2. ДТП. Всього - 40, травмовано - 1, загиблих – немає.
3. Некласифіковані події – 1: о 01.50 м. Лозова на території військового комісаріату прогриміли два вибухи, імовірно ручні гранати. У наслідок вибуху частково пошкоджені вікна. Жертв і постраждалих немає. Правопорушники не затримані. Проводитися розслідування.
4. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працював на маршрутах згідно з графіком без аварій, за винятком: о 12.22 16.09 на телефон чергової служби Харківського метрополітену надійшло анонімне повідомлення про вибух на станції метрополітену «Завод імені Малишева». Пасажири і персонал станції були евакуйовані, станція закрита для посадки і висадки пасажирів, поїзда рухались без зупинки. Проведені на станції пошукові роботи вибухонебезпечних речовин не виявили. З 14.45 станція працює у штатному режимі. Проводиться розслідування.
Проїзд на дорогах міста та області забезпечено.
5. Загиблі на водних об’єктах – 1: м. Харків, Київський район на р. Харків знайдено тіло чоловіка 1992 р.н.
6. Боєприпаси часів ВВВ. Знаходяться на контролі 11 заявок. За минулу добу виконано 2 заявки в Нововодолазькому районі (1) та м. Харкові (1). Всього знешкоджено 2 одиниці вибухонебезпечних предметів.

Начальник відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення    А.Віловський