Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що трапилися за добу станом на 07:00 16 вересня 2014 року

1. Пожежі в населених пунктах. Пожежі в населених пунктах. Всього - 26, із них: по місту - 9, по області - 17, загиблих - нема.
Лісові пожежі - 1 (хвойна низова): Красноградський лісгосп, Наталінське лісництво, площа 0,5 га.
2. ДТП. Дорожньо - транспортні пригоди. Всього - 29, травмовано - 7, загинуло 2 людини: Шевченківський район, автотраса Чугуїв - Мілове, поворот на с. Гетманівка - о 10.30 15.09 внаслідок зіткнення легкового автомобіля «Джилі» і автобуса загинув водій легковика 1981 р/н та його пасажир 1954 р/н.
3. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працювали на маршрутах згідно з графіком. Проїзд на дорогах міста та області забезпечено.
4. Некласифіковані події – 1. Об 11.03 15.09 УВС на Південній залізниці міста Харкова отримало інформацію про ймовірний теракт, що готується на залізничній станції «Основа». Анонімне повідомлення було передано телефоном через Управління Укрзалізниці міста Києва. Персонал станції і пасажири (близько 40 осіб) були евакуйовані. Будівлі станції, пересувний склад і територія були перевірені фахівцями вибухотехничної служби і кінологами. Вибухонебезпечних предметів не знайдено. З 13.30 станція працює у звичайному режимі. Рух потягів внаслідок пригоди не змінювався. Проводиться розслідування
5. Аварії на системах життєзабезпечення населення - 1. Близько 18.00 15.09 внаслідок пошкодження високовольтного кабелю 10 КВТ, сталось знеструмлення значної частини мікрорайонів «Салтівка» і «Північна Салтівка» в Московському і Київському районах міста Харкова. Ремонтні роботи закінчено і електропостачання поновлено в повному обсязі о 19.50 15.09.
6. Боєприпаси часів ВВВ. Знаходяться на контролі 12 заявок. За минулу добу виконано 2 заявки в Лозівському і Первомайському районах. Всього знешкоджено 136 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Начальник відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення   А.Віловський