Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що трапилися за добу станом на 07:00 30 серпня 2014 року

1. Пожежі в населених пунктах. Всього - 8, із них: по місту - 6, по області - 2, загиблих – 1: м. Харків, о 23.20, поруч з будинком по пр.. Гагаріна 170, в залізобетонній споруді сталася пожежа, в наслідок якої загинув невстановлений безхатченко.
2. Дорожньо - транспортні пригоди. Всього - 50, травмовано - 6, загиблих - 1: в околиці с. Борщова сталося зіткнення автомобіля «ХЮНДАЙ – АКЦЕНТ» з мотоциклом «СУЗУКІ». В наслідок ДТП загинув водій мотоциклу 1974 рн, мешканець м. Харків.
3. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працювали на маршрутах згідно з графіком.
Проїзд на дорогах міста та області забезпечено.
4. Некласифіковані події – 1: до Первомайського РВ УМВС надійшло повідомлення, що в с. Шульське зник хлопчик 2011 р/н. Пошуки організовані силами правоохоронних органів (35 чоловік), працівниками ДСНС (88 чоловік) з Харкова і сусідніх районів області із залученням кінологів, а також місцевими мешканцями (40 чоловік). О 12.00 29.08 хлопчик знайдений в полі, стан здоров’я задовільнений. З діагнозом переохолоджеення доправлений до Первомайської ЦРЛ.
5. Боєприпаси часів ВВВ. Знаходяться на контролі 5 заявок. За минулу добу виконано 4 заявки в Дергачівському (2), Шевченківському (1), смт. Печеніги (1). Всього знешкоджено 8 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Начальник відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення А.Віловський