Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що трапилися за добу станом на 07:00 12 серпня 2014 року

1. Пожежі в населених пунктах. Всього - 27, із них: по місту - 11, по області - 16, загиблих - нема.
2. Дорожньо - транспортні пригоди. Всього - 25, травмовано - 8, загинула 1 людина: Куп’янський район, поблизу с. Глушківка водій автомобіля «DEO LANOS» 1988 р/н не впорався з керуванням, виїхав на полосу зустрічного руху та допустив зіткнення з вантажним автомобілем МАЗ, від отриманих травм водій загинув на місці пригоди.
3. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працювали на маршрутах згідно з графіком. Проїзд на дорогах міста та області забезпечено.
4. Некласифіковані події: о 15.15 11.08 на пульт чергової служби УВС м. Харкова надійшло анонімне телефонне повідомлення про замінювання станції метрополітену «Завод імені Малишева». Пасажири і персонал станції були евакуйовані, станція закрита для посадки і висадки пасажирів, поїзда рухались без зупинки. Проведені на станції пошукові роботи вибухонебезпечних речовин не виявили . З 17.14 11.08 станція працює у звичайному режимі. Проводиться розслідування.
5. Загиблі на водних об’єктах – 3: в місті Балаклія в річці Балаклійка внаслідок необережного поводження на воді потонув хлопчик 2001 р/н.
- в с. Безлюдівка Харківського району в Безлюдівському озері внаслідок необережного поводження на воді потонув чоловік 1996 р/н.
- в с. Підлиман Борівського району у місцевому озері внаслідок необережного поводження на воді потонула жінка 1976 р/н.

Начальник відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської
області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення    А.Віловський