Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що стались 11.06.14 року, станом на 07:00 12 червня 2014 року

1. Некласифіковані події - 1. - Дергачівський район, смт. Солоніцевка, вул. Енергетична 7 - близько 22.40 11.06 в 2-му під’їзді 9-ти поверхового житлового будинку між 1-м і 2-м поверхами застряв ліфт з людиною. Для ремонту ліфту прибув монтер, який внаслідок необережності впав головою вниз у шахту ліфту і загинув. Працівниками ДСНС піднято тіло загиблого і звільнений пасажир ліфту.
2. Рух залізничного транспорту на ділянках області здійснювався за розкладом, за винятком: - Близько 14.30 11.06 група підлітків - екстремалів влаштувала хуліганські розваги на даху електропоїзда Харків - Наумівка. О 14.38, коли електропоїзд прибув на зупиночну платформу «Лозовеньки», яка знаходиться в Дергачівському районі, на даху одного з вагонів внаслідок удару струмом від токоприймача загинула дівчина 2000 р/н. Внаслідок пригоди сталась затримка руху електропоїзду Харків - Наумівка на дві години. Правоохоронні органи проводять розслідування.
3. Радіаційний фон 11 мкр/год.

Заступник начальника відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення В. Щеголев