Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що стались 05.06.14 року, станом на 07:00 06 червня 2014 року

1. Пожеж: всього - 7, із них: по місту - 4, по області – 3, загиблих – немає.
2. ДТП: всього -31, травмовано – 17 , загиблих - немає.
3. Міський транспорт.  05.06 близько 17.30 в м. Харкові в районі вул. Героїв Праці, 15 сталося зіткнення двох трамваїв маршруту №26 та №27. Трамвай маршруту №27, який рухався по вул. Героїв Праці в напрямку вул. Гвардійців Широнінців, зупинився перед перехрестям вул. Академіка Павлова та вул. Гвардійців Широнінців. З невідомих обставин він розпочав самовільно рухатися назад, через що сталося зіткнення з трамваєм маршруту №26. Внаслідок ДТП постраждали та доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги 9 пасажирів, них 2 в тяжкому стані. 3 пасажири доставлені до Харківської обласної клінічної лікарні.
Затримка руху трамваїв на цій ділянці склала близько 5 годин.
4. Загиблі на водних об’єктах – 1: смт. Краснокутськ в р. Мерла внаслідок необережного поводження на воді потонув чоловік 1998 р.н.
5. Радіаційний фон 8 мкр/год.
5. Боєприпаси часів ВВВ. За минулу добу знешкодженно 54 одиниці вибухонебезпечних предметів у Валківському, Великобурлуцькому та Харківському районах. Знаходиться на контролі 7 заявок.

Заступник начальника відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення В. Щеголев