Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що стались 06.03.14 року, станом на 07:00 07 березня 2014 року

1. Пожеж: всього - 22, із них: по місту - 9, по області – 13, загиблих – нема. 07.03 о 01.40 м. Харків, Орджонікідзевський район, сталася пожежа по вул. Соколова, 7. Перед входом в приміщення районного військкомату невідомі запалили гумові покришки. В наслідок пожежі частково були знешкоджені вхідні двері та тамбур на площі 5 кв. метрах. Проводиться слідство.
2. ДТП: всього - 19, травмовано – 5, загиблих – 1: м. Харків, на вулиці Людвіга Свободи автомобілем «ГАЗЕЛЬ» було скоєно наїзд на переходжу, яка від утриманих ушкоджень загинула на місці пригоди.
3. Радіаційний фон - 10 мкр/год.
4. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працював на маршрутах згідно з графіком з графіком без аварій. Проїзд на дорогах міста та області забезпечено.
На дорогах області працювало: техніки - не задіяне, робітників - 39 чоловік.
5. Боєприпаси часів ВВВ. Знешкодженно 26 одиниць вибухонебезпечних предметів в Харківському, Вовчанському, Великобурлуцькому, Зміївському районах. Знаходиться на контролі 5 заявок.

Заступник начальника відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення    В. Щеголев