Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що стались 20.02.14 року, станом на 07:00 21 лютого 2014 року

1. Пожеж: всього - 3, із них: по місту - 2, по області – 1, загиблих – нема.
2. ДТП: всього - 22, травмовано - 2, загиблих – 1: м. Чугуїв, водій автомобіля «Ауді» допустив зіткнення з трактором, що рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП загинув пасажир легковика - чоловік 1990 р/н.
3.Радіаційний фон – 12 мкр/год.
4. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працював на маршрутах згідно з графіком за винятком: о 07.12 на станції метрополітену «Тракторний завод» під потяг потрапили чоловік і жінка. За декілька хвилин вони були витягнуті на платформу працівниками охорони метрополітену. За інформацією служби «103» чоловік (віком приблизно 30 років) і жінка (віком 34 роки), знаходились у стадії алкогольного сп’яніння, отримали чисельні травми, але перебували у свідомості і були доправлені до 4-ї лікарні невідкладної швидкої допомоги. На рух потягів метрополітену інцидент суттєво не вплинув.
Проїзд на дорогах міста та області забезпечено. На дорогах області працювало: техніки - 43 одиниць, робітників - 82 чоловік.
5. Боєприпаси часів ВВВ. Знешкодженно 50 одиниць вибухонебезпечних предметів в Красноградському і Лозівському районах. Знаходиться на контролі 3 заявки.

Заступник начальника відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення В. Щеголев