Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що стались 18.02.14 року, станом на 07:00 19 лютого 2014 року

1. Пожеж: всього - 7, із них: по місту - 4, по області – 3, загиблих – нема. м.Харків, вул. Сумська, 39, сталась пожежа на 5-му поверсі п’ятиповерхового будинку. На місці пожежі працювало 22 одиниці техніки. Горіло перекриття на площі 150 м2 та приміщення на площі 60 м2. Відомо, що на 5-му поверсі знаходиться офіс місцевого осередку політичної партії ВО «Свобода» та ТОВ «Харківський торгівельний дім». Жертв та постраждалих немає.
-смт. Сахновщина, вул. Шевченко, 11, сталась пожежа в кабінеті Міжнародного конгресу захисту прав та свобод людини «Світ» у Харківській області адміністративної будівлі ТОВ «Сахновщинський завод продтоварів», в якій також знаходилась громадська приймальня Сахновщанського районного осередку політичної партії «Партія регіонів». Площа пожежі склала 350 м2. Пожежею знищено дах адміністративної будівлі та кімнати з меблями та речами. Жертв та постраждалих немає.
2. ДТП: всього - 41, травмовано - 4, загиблих – 1: м.Харків, на перехресті Салтівського Шосе та вул. Павла Дібенко сталось зіткнення а/м Acura. В результаті ДТП в лікарні від отриманих травм помер водій а/м ВАЗ. 1987 р.н.
3.Радіаційний фон – 10 мкр/год.
4. Міжміський автотранспорт та міський транспорт (автобуси, тролейбуси, трамваї, метрополітен) працював на маршрутах згідно з графіком без аварій.
Проїзд на дорогах міста та області забезпечено. На дорогах області працювало: техніки - 43 одиниць, робітників - 83 чоловік.
5. Боєприпаси часів ВВВ. Знешкодженно 2 одиниці вибухонебезпечних предмети у Харківському районі. Знаходяться на контролі 3 заявки.

Заступник начальника відділу забезпечення роботи запасного пункту управління начальника цивільного захисту (ЦО) Харківської області, зв’язку, оповіщення та комп’ютерного забезпечення   В. Щеголев