Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Метою перетворень у сфері охорони здоров´я є поліпшення стану здоров´я населення Кегичівського району

З метою реалізації в регіоні завдань Президента України щодо забезпечення доступності медичної допомоги та медичного обслуговування для населення держави, розвитку інфраструктури закладів охорони здоров’я, зокрема у напрямку профілактики та лікування онкологічних захворювань за участі голови районної державної адміністрації С.В.Ясенка та заступника голови райдержадміністрації В.Г.Лесь була проведена зустріч з медичними працівниками та завідувачами ФАПів.

Під час зустрічі Сергій Васильович особливу увагу зосередив на розвитку інфраструктури сільських медичних закладів, а також створення умов, які б сприяли залученню лікарів до роботи в сільській місцевості.

Здоров’я населення має бути одним з пріоритетних напрямів державної політики адже держава гарантує кожному право на охорону здоров’я, медичну допомогу та медичне страхування; створює умови для ефективного і доступного для всіх громадян медичного обслуговування. Покращення здоров’я та зростання матеріального добробуту органічно пов’язані з постійним підвищенням життєвого рівня громадян району – зауважив очільника району.