Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Апаратна нарада Кегичівської РДА

03.02.14 під головуванням голови районної державної адміністрації С.В.Ясенка відбулася апаратна нарада за участі заступників голови райдержадміністрації, керівника апарату райдержадміністрації, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

Присутніх було проінформовано про стан виконання проти епідеміологічних заходів щодо запобігання захворювань населення району на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип; про роботу дорадчих органів, утворених при районній державній адміністрації, у 2013 році; про роботу відділу ведення державного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації в 2013 році; про виконавську дисципліну в районній державній адміністрації.

Сергій Васильович, проводячи апаратну нараду, перш за все наголосив на необхідності виконання соціальних ініціатив Президента України щодо забезпечення доступності медичної допомоги та медичного обслуговування населення, розвитку інфраструктури закладів охорони здоров’я. На забезпечення Програми економічних реформ на 2010-2014рр. «Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава», затвердженого Указом Президента України від 12.03.2013р. №128/2013 в області і відповідно в нашому районі проведено реформування системи охорони здоров’я. Рішенням позачергової XXX сесії VІ скликання Кегичівської районної ради від 24.07.2013р. №262- VІ утворений КЗОЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Кегичівського район, який розпочав свою роботу з 01.10.2013 року. Всі підрозділи, які надавали первинну медичну допомогу, увійшли до складу створеного Центру первинної медико-санітарної допомоги Кегичівського району.

Обслуговування жителів села здійснюється, в основному, працівниками первинної ланки надання медичної допомоги. Разом з ЦРЛ завершено реалізацію планових завдань по пілотному проекту державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування хворих з гіпертонічною хворобою.

Голова районної державної адміністрації С.В.Ясенок зробив аналіз суспільно – політичної ситуації в державі та наголосив на завданнях, які стоять перед органами виконавчої влади на місцях, виходячи з особливостей суспільно – політичної ситуації.

Підсумки наради підвів голова районної державної адміністрації С.В.Ясенок.

За результатами апаратної наради були надані відповідні доручення.