Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про фестиваль студентських театрів мод "Весна. Мода. Краса".

9 квітня 2010 року о 12.45 годині в приміщенні Будинку культури міліції (вул. Раднаркомівська, 13) за підтримки Головного управління освіти і науки та управління у справах сім’ї та молоді обласної державної адміністрації відбудеться ІV обласний фестиваль учнівських та студентських театрів мод "Весна. Мода. Краса".

Організатор фестивалю – Державний вищий навчальний заклад "Харківський коледж текстилю та дизайну".

Мета фестивалю – естетичне та професійне виховання сучасної молоді відповідно до традицій вітчизняної школи дизайну одягу, сприяння розвитку творчих здібностей молодих обдаровань, підтримка творчої ініціативи та обмін досвідом при формуванні новаторського дизайнерського мислення.

Фестиваль став уже традиційним та достатньо відомим творчим форумом-звітом талановитої молоді Слобожанщини. Цього року демонструватимуться театралізовані та стилізовані покази колекцій одягу та зачісок, неповторні історичні задуми за національними мотивами, авторські постанови під ексклюзивний музичний супровід колекцій, буде представлено чимало цікавих творчих робіт.

У заході візьмуть участь колективи театрів мод Харківського коледжу текстилю та дизайну, обласного Палацу дитячої та юнацької творчості, Будинків дитячої та юнацької творчості Золочівського, Барвінківського та інших районів Харківської області, а також гості з Києва, Дніпропетровська, Одеси, Калінівки та Чернівців. Особливістю стане участь переможців І обласного фестивалю дитячих театрів мод і модельних агенцій, який відбудеться 26-27 березня 2010 року в Палаці дитячої та юнацької творчості.

За традицією кращі творчі колективи – переможці фестивалю будуть відзначені дипломами та пам’ятними подарунками.


Головне управління освіти і науки
Конт. тел. 705-02-91, 705-03-04