Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прес-реліз про спільну зустріч бізнес-місії Посольства Французької Республіки в Україні з керівниками профільних департаментів та управлінь Харківської міської ради та Харківської обласної державної адміністрації

3 червня 2010 року в Малій залі Харківської міської ради відбулась спільна зустріч бізнес-місії Посольства Французької Республіки в Україні з керівниками профільних департаментів та управлінь Харківської міської ради та Харківської обласної державної адміністрації, задіяних до підготовки та проведення у місті Харкові чемпіонату з футболу "Євро-2012".

Організаторами заходу виступили Економічна Служба Посольства Франції в Україні та Французьке Агентство з питань міжнародного розвитку підприємств (Ubifrance).
Мета візиту – встановлення прямих контактів з підприємствами, зокрема, з групою DCH та її структурами, які задіяні у підготовці до Євро – 2012, у галузі спортивних споруд, готельної, транспортної інфраструктур, засобів безпеки, а також у сфері PR-технологій, широкого висвітлення великих подій тощо.

Згідно з програмою зустрічі пройшла презентація досягнень, потреб і проектів, пов’язаних з підготовкою до Євро – 2012 у Харківському регіоні, також відбувся перегляд презентаційного відеофільму "Харків – місто відкрите світу".

Презентувала свої бізнес-можливості французька сторона, яка була представлена такими компаніями як: Citilog (спеціалізація - відеоаналіз, автоматичне виявлення надзвичайних ситуацій та управління міським транспортним рухом), ATE (проектне бюро, яке спеціалізується в області спортивних покриттів і газонів), Thomson Grass Valley (рішення в області створення, управління, передачі і доступу до відео-контенту) і Le Public Système (консалтинг у сфері маркетингу і комунікацій, в тому числі великих спортивних заходів).

Під час зустрічі в.о.начальника Головного управління зовнішньоекономічних зв’язків та європейської інтеграції Харківської облдержадміністрації Ігор Матюшенко підкреслив, що Харківщина впевнено посідає третє місце серед регіонів України за обсягом прямих іноземних інвестицій.

"У рамках підготовки Харківської області до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012 залучення іноземних інвестицій стало найбільш пріоритетним напрямком. Ми готові сприяти іноземним інвесторам у реалізації проектів на території нашого регіону. Сьогодні є необхідність у пошуку інвесторів, які готові вкладати кошти в такі проекти, як розвиток готельної інфраструктури, реконструкція та будівництво нових транспортних мереж, будівництво спортивно-розважальних об'єктів",- зазначив в.о. начальника Головного управління.

Крім цього, за результатами зустрічі в Посольство Франції в Україні він передав пакет пропозицій приблизно по 60 інвестиційним проектам Харкова і області, які могли б зацікавити іноземних бізнесменів.